Viata mea contine cate un pic din voi

Viata mea contine cate un pic din voi. Cei care ma iubesc, pun iubire in viata mea, cei care ma critica (bine intentionati fiind) contribuie la corectarea defectelor mele, cei care imi ofera informatii imi ofera putere, cei care isi povestesc viata imi aduc intelepciune. La fel se intampla cu fiecare dintre noi. Suntem ”marcati” de cei din anturaj si ii marcam la randul nostru pe ceilalti.

Tricouri inspirationale de pe Kurtmann
Be your own kind of beautiful!

Aceste ganduri sunt pentru cei ce au nevoie de putina schimbare. In viata, intalnesti o multitudine de oameni si situatii, care au impact asupra vietii personale. Noi, oamenii suntem interconectati si starile pe care le avem sunt usor simtite de cei din jur. Ieri de exemplu, am simtit suparare si m-a afectat. Nu am mai avut alaturi de mine un om care a pus la suflet o intamplare personala. Toate intamplarile negative din viata noastra ne blocheaza sansa de a face o alta persoana fericita si prin asta ne blocam si noua o sansa de a ne simti bine si de a fi fericiti. Aceasta intamplare imi spune ca: Fericirea nu trebuie blocata de intamplarile nefericite.

Si totusi viata noastra nu poate fi mai frumoasa si fara intamplarile care ne provoaca durere. Constientizarea raului ne face sa ne dorim si sa cautam binele. Cel putin asta am invatat dintr-o perioada mai intunecata a vietii mele. Daca nu esti impacat cu propria persoana, sansa de a vedea si lucrurile frumoase pe care le detii este mult mai mica. Si atunci iti auto-promovezi doar lipsurile. Experientele negative trebuie transformate in oportunitati.

Trecutul nu se uita. Nu il uita nici cei din jur si nici mintea, sau sufletul tau. Daca nu ti-ai uitat trecutul si ocazional revine pe ”ecranul” constiintei tale, inseamna ca nu te-ai iertat. Am facut multe greseli in viata mea. Am permis unor oameni sa intre in viata mea, desi simteam ca nu sunt bine intentionati. Si am vrut sa ii las sa ma dezamageasca ca sa pot scapa de obsesia ca poate se vor schimba. Oamenii nu se schimba decat atunci cand simt nevoia de schimbare.

Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta alege schimbarea pentru fericire. Dar nu fii fericita singura. Fii fericita alaturi de cei din jur.  Cauta frumusetea in lucruri simple si daca nu ai puterea de a crea frumusete, cauta oamenii creatori de frumusete si alatura-te lor! Asa, vei face si tu parte dintr-o poveste frumoasa. Rolurile secundare in povesti frumoase, sunt intotdeauna mai bune decat rolul principal intr-o poveste negativa.

Azi mesajul meu pentru voi este: ”Be your own kind of beautiful!” Daca doriti si voi sa transmiteti mesaje inspirationale intr-un mod inedit gasiti niste idei aici.

Tricouri cu mesaje inspirationale, Kurtmann
Mesajele frumoase inspira

Sponsor Yes,Milady:  Kurtmann.ro

Articole vestimentare Kurtmann: tricou cu mesaj inspirational de la Zara si jerseu Jaqueline de Yong.

Alina Danila

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *