Today: Monday, May 20, 2024

Disclaimer

Aceasta pagina reprezinta angajamentul meu fata de stakeholderii carora acest blog li se adreseaza.

Pentru clienti si parteneri

Clientii reprezinta o categorie de stakeholderi pentru care eu prestez anumite servicii contracost. Fata de acestia ma angajez sa ofer servicii de calitate, la preturi corecte si conform termenelor stabilite de comun acord.

Partenerii reprezinta acele firme, cu diferite domenii de activitate care colaboreaza cu mine din punct de vedere al promovarii produselor sau activitatilor lor. Astfel, un partener Yes,Milady este un partener care imi ofera spre testare anumite produse si servicii. Fata de acestia ma angajez sa ofer servicii calitative conforme cu termenii stabiliti.

Imi ofer dreptul de a refuza anumite firme care nu prezinta incredere pentru mine in calitate de blogger, dar si potential client. De asemenea, pe blogul Yes, Milady nu se practica guest post, gratuit sau contra-cost.

Sevicii oferite clientilor si partenerilor

– Servicii de promovare pe retelele de socializare

– Recenzie de produs/serviciu

– Realizare de stiri, inclusiv de tip comunicate de presa cu publicare si pe alte site-uri decat blogul Yes,Milady

– Advertoriale

Pentru cititori/cititoare

Cititorii, intelesi si ca audienta blogului reprezinta publicul direct caruia ma adresez. Fata de acesta ma angajez sa ofer informatii corecte si adevarate. De asemenea, mentionez ca fiecare parere este exprimata in mod subiectiv si acceptata ca atare. Articolele postate pe Yes,Milady sunt de doua tipuri: platite si neplatite. Articolele platite vor fi sesizate ca fiind advertoriale. Sectiunea de Review poate fi sau nu sponsorizata, insa de fiecare data se va mentiona calitatea articolelor din aceasta categorie.

Dreptul de preluare a textelor partiale sau integrale publicate pe Yes,Milady

Consider ca daca cineva isi propune sa plagieze o poate face. Cu toate acestea, este bine sa stiti  ca informatiile publicate pe acest blog se supun Legii Drepturilor de Autor. Asadar, daca veti folosi textele disponibile pe blog fara precizarea sursei va supuneti sanctiunilor aplicabile de aceasta lege.

Verified by MonsterInsights