Today: Tuesday, April 16, 2024

Storyteller

Cred ca importanta contactului uman in mediul virtual este si va ramane ridicata indiferent de gradul de tehnologizare. De aceea, am ales sa spun cateva cuvinte si despre mine, in calitate de blogger de beauty si lifestyle feminin.

dsc_5967Numele meu este Daniela Alina Cazacu. Nu imi voi spune varsta pentru ca nu este un element care sa ma defineasca. Sufletul imi este ..echilibrat. Putina maturitate, putin spirit rebel, putina copilarie. Cred ca asta conteaza cel mai mult.

Am studiat Sociologia la SNSPA si Marketingul la Business Academy. Mi-am inceput activitatea in sfera muncii in mediul non-guvernamental si am continuat in mediul privat, desi legaturile mele de-a lungul timpului cu dimensiunea civic-sociala nu s-au rupt niciodata definitiv.

Pasiunile mele pot fi incadrate la modul general in sfera frumusetii. Incerc sa o creez si sa o promovez cat mai mult pentru ca este unul dintre elementele care ofera (sau asa ar trebui) fericire. Pictez incoane pe sticla, citesc stiri despre frumusete, fac sport, citesc, iubesc..deci lucruri pamanesti, pana la urma.

De ce un blog, de ce am ales sa scriu? Pentru ca atunci cand nu pot vorbi de prea multe voci si autoritati in toate domeniile vietii, eu aleg sa comunic cu cei din jur in linistea si calmul oferit de mediul virtual. Tot ce imi doresc de la acest blog este sa nu ajunga un monolog.

Distinsele mele salutari tuturor celor care ajung sa ma cunoasca!

Verified by MonsterInsights