Servicii de frumusețe pe care le-aș încerca la 1Dream Beauty Studio

Nu mai e un secret pentru nimeni (cred) că sunt pasionată de frumusețe. Domeniul este vast, iar azi mă refer la frumusețea dată de coafură, de culoarea parului, de unghii, ten, piele. Da, azi vă vorbesc despre saloane de înfrumusețare. Vă mai spuneam și cu alte ocazii cât este de important să te obișnuiești cu un hair stylist care să îți cunoască părul, ce îi merge și ce nu. E un principiu de la care nu m-aș abate. Am avut de-a lungul timpului părul vopsit negru, vopsit balayage, vopsit roșcat cu Goldwell, însă am avut curaj de fiecare dată pentru că aveam încredere în partenerul meu în frumusețe.

Am apelat până acum la vopsirea părului, la unghii cu gel, gene false (fir-cu-fir și buchețele), microdermabraziune, masaj, machiaj profesional de seara pentru evenimente speciale la care am fost invitată. Toate serviciile de frumusețe m-au convins de utilitatea lor.

După o perioadă de un an, de când nu mi-am mai pus gel pe unghii trebuie să recunosc că îmi este dor de ele și aș încerca acest serviciu și la un alt salon din București, decât cel la care merg de obicei (de dragul noutății, bineînțeles! În plus, orice blogger pasionat de frumusețe trebuie să fie informat).

De curand mi-a fost prezentat salonul 1Dream Beauty Studio din București (zona Aurel Vlaicu). Nu am avut ocazia să îi testez serviciile, însă sunt curioasă. Salonul aparține Foto modelului și Vicepresedintei Asociației Sortive din Iași, Raluca Racoviță (15 ani de experiență în industria hairstyling & make-up). Oferă cele mai folosite servicii de către femei, precum coafor, manichiură, machiaj și cosmetică. Le-am vizionat galeria de poze și pot spune că sunt câteva rezultate care mi-au atras atenția:

Culorile sunt realizate cu măiestrie, iar părul nu arată degradat. Coafurile seamnănă cu cele din tutorialele video de pe grupurile de frumusețe din afară. Din câte am înțeles din prezentarea de pe site, tehnica balayage este unul dintre serviciile aduse la rang de artă. Nu credeam să văd și în România asemenea rezultate. E adevărat că le permit și clientele curajoase 🙂

De asemenea, aspectul salonului este modern și îngrijit. Aveți o ”mostră” mai jos:

3dream

Aspectul salonului, marcile de cosmetice folosite indică faptul că salonul este unul de lux. Singurul element care ar mai putea face diferența este dat de personal (instruire, experiență, atitudinea față de client).

Sper să am ocazia să îi testez serviciile. Dacă reușesc să îi testez serviciile, promit să revin și cu recenzie și poze. Dacă nu, poate e cineva care ne poate spune câte ceva despre el. Aștept cu interes păreri Miladies!

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.