Interviu cu Delia, creatoare de frumos la Nature Art

Când întâlnești oameni frumoși te gândești ce ai făcut să meriți un asemenea dar de la viață. Nu mă cred nici cea mai bună, cea mai inteligentă, sau cea mai frumoasă persoană  și nici nu am făcut ceva special pentru lume (încă).  Așadar, nu pot spune că îmi cer răsplata de la Univers pentru minunăția care sunt. Dar ca orice om, aplecat de greul vieții pot să îmi doresc să întâlnesc oameni de calitate, sufletiști și creatori de frumusețe și fericire. Dorința mi-a fost ascultată și am întâlnit-o pe Delia, managerul Nature Art și creatoare de minunății inspirate de ce este mai pur în această lume: Natura! Și ca să vă convingeți că ce spun este 100% adevărat, vă invit să o descoperiți în interviul de mai jos:

  • Spune-mi câteva lucruri despre tine, care te definesc.

  Probabil ca mulți dintre noi privim îndelung foaia de hârtie când trebuie sa oferim sau să realizăm un mic intro către lumea noastră. Cine suntem noi? Ce ar putea să ne descrie în linii mari..sau în detaliu..? Eu voi începe printr-un..Salut! Sunt încântată să ne cunoaștem! Sunt o persoană între persoane, om între oameni și mă aflu aici (intenționez eu), să aduc bucurie și emoție. Ceea ce contează mult pentru mine astăzi, e sa descopăr frumosul în toate formele lui, să încerc să-l pun în valoare printr-o anumită formă de artă și cumva, să uit de „eu” în acest demers și proces creativ. Astfel, asocierea dintre dragoste, pasiune si natură a dat naștere unui nou concept numit Nature Art. Cele mai mari satisfacții apar odată cu entuziasmul celor care se bucură de rezultatele muncii mele și tot aici îmi găsesc încrederea că frumosul găsește întotdeauna loc în suflete și zâmbete.14813437_555800597944520_962327178_o

  • De unde ideea? Ce semnifică numele afacerii tale?
De când am descoperit mărgelele si elasticul am simțit că-i lucru mare (râde! N.A.). Aventura a început când am vrut să-i repar tatălui ceasul mecanic cu piatra, în fața blocului, pe motiv că nu i se învârt acele. Detaliile și lucrurile mici mi-au pus mereu imaginația la treabă. Știam că va veni și ziua în care toată căutarea va avea ecou și fără să am vreun plan în sensul acesta, am știut când și ce vreau să fac. Mai departe, povestea a început la poalele unui munte, într-un cadrul complet sublim și greu de redat în cuvinte. A fost momentul când am simțit că frumusețea, culoarea și viața ce mă înconjurau trebuie să fie”imortalizate”. Fiecare componentă din tabloul ce mi s-a înfățișat era, de fapt, o operă de artă în sine. Așa am început să caut metode pentru a recrea frânturi din natură, într-un context care deja se recomanda prin măiestrie și eleganță: bijuteria.
 Căutarea a durat zile bune, săptămâni de-a rândul.. La masa de lucru m-am simțit pentru prima dată, după mult timp, precum un copil la ora de desen, care are voie sa facă orice, fără reguli, fără să respecte conturul sau culorile potrivite. Libertatea pe care mi-am acordat-o, pot spune, a fost cheia către un rezultat original, inspirat strict de plăcerea și entuziasmul cu care am îmbrățișat această activitate. 
  • Ce îmi poți spune despre tehnica de realizare?

Bijuteriile pe care le veți găsi la Nature Art sunt irepetabile, unice. La fel ca și posesoarele lor. Acest lucru se întamplă pentru că pandativele sunt realizate din flori naturale și introduse în rășină. Tehnica de lucru este diferită de la model la model. Trec de la procedee sub lupă la șlefuit cu aparate speciale, de la unelte de finețe la actiuni mecanice. Materialele pentru o planșeta de lucru sunt diverse și în număr mare. Este nevoie de organizare și timpi de lucru cronometrați, deoarece rășina poate fi manevrată foarte puțin timp după ce a fost „preparată”. Rezultatul final presupune mai multe turnări la intervale de timp, cu acțiuni specifice la fiecare interacțiune cu bijuteria.

Bijuterii din argint cu flori naturale în rășină, marca Nature Art
  • Creezi  bijuterii pentru femei. Cum ar trebui să se simtă o femeie care poartă bijuteriile tale?

Frumusețea își găsește ecou în frumusețe. Femeia este o definiție a ceea ce uneori, nu putem descrie în cuvinte, deoarece tot ce apare gândind la ea sunt sentimente dintre cele mai pure. Puritatea din natură e ceea ce am încercat eu să ofer sub această formă, ca o reflexie a femeilor ce aleg să poarte creațiile mele. Nature Art nu dorește sa aducă ceva ce nu există deja, ci ne amintește că frumusețea și viața există în noi, în tot ceea ce ne înconjoară și ne bucură fiecare zi.

  • Definește-mi frumusețea feminină din punctul tău de vedere.

Frumusețea feminină există în cele mai înalte forme ale sale. Este un adevăr ce nu poate fi definit din punctul meu de vedere, ci doar simțit și contemplat. Măsura valorii sale stă în fiecare dintre noi.

  • Spune-mi 3 principii care stau la baza afacerii tale.

1. Inspirație. Principiul de bază stă în plăcerea și frumusețea desăvârșirii unui produs care să ia naștere dintr-o stare de bine, în entuziasm și astfel să se transforme într-o poveste. Inspirația este o sumă a tot ceea ce aduce bucuria creației.

2. Progres. Linia de produse și diversitatea creației capătă, cu fiecare etapă noi valențe. Experiența la masa de lucru și multiplele căutări conduc la inovații atât în abordarea de noi tehnici, cât si la deschiderea către noi materiale și forme.

3. Empatie. Fiecare bijuterie are o poveste în spate și odată purtată, descrie un cerc al comuniunii între om și natura, confirmă ideea de unicitate și dezvăluie un produs care a fost dedicat sub o formă veritabilă, accesibilă și de suflet.

  • În viziunea ta, cum ar trebui sa fie o lady adevarată?

În opinia mea, e mai mult o stare de spirit. Ține de încredere, simplitate, frumusețe emanată. A fi o lady adevărată înseamnă a-ți dezvălui feminitatea într-un parfum propriu, original si proaspăt, într-o manieră în care fiecare din jurul tău să-l poată simți, dar să nu-l poată atinge…să aibă șansa să-și poarte propriul parfum.

2Nature Art

Draga mea, îți mulțumesc pentru că te-ai lăsat descoperită prin Yes,Milady și îți urez succes maxim! Mă înclin. Dragi cititoare, vă rog urmăriți în continuare activitatea Yes,Milady pentru a descoperi recenzia demonstrată a bijuteriilor Nature Art, dar și alte surprize!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *