Interviu cu Dinuzete-magazin online de brațări charm

Zilele trecute am primit un mesaj scurt, dar foarte frumos. Am mai fost contactată pentru colaborări, dar niciodată așa de frumos și de simplu. E genul acela de contactare de la o afacere la care ne așteptăm noi, bloggeritele, care se întâmplă foarte rar în particular, dar pe care o vedem pe la agențiile mari când se laudă pe Facebook că au fost băgate în seamă de companii de renume. Și totuși Dinuzete, deși un startup, s-a comportat cum nu mulți specialiști o fac. Cu stil! Nu puteam să o las să intre în povestea mea, fără să îi fac o descriere pe cinste. Cu ajutorul ei, bineînțeles. Vă invit să îi descoperiți stilul chiar din declarațiile ei:

Spune-mi câteva lucruri despre ţine, care te definesc.
Sunt un amalgam al celor pe care îi iubesc, al cărţilor citite, al locurilor văzute şi clipelor pe care le savurez. Iubesc marea, muzica şi ploaia. Îmi place să dansez, să gătesc şi ador să îmi petrec timpul cu oamenii dragi.

De unde ideea? Ce semnifică numele afacerii tale?
În cazul meu Dinuzete nu a început cu o idee.S-a întâmplat din joacă. Mi-am dorit brăţări unice pentru mine cu diferite semnificaţii, apoi am început să dăruiesc bucăţi din mine şi oamenilor.
Dinuzete – vine din copilăria mea, unde o persoană specială m-a alintat aşa.

Ce îmi poţi spune despre tehnica de realizare?
Despre tehnică pot spune că este formată din momentele mele de relaxare totală în care gândurile îmi zboară, iar mâinile dansează. Sunt clipele mele de fericire, de eu cu mine în care facem mişto una de alta, visăm sau povestim.În jocul asta folosesc doar materiale prietenoase cu oamenii (argint, pietre naturale) atent selecţionate.

Creezi bijuterii pentru femei. Cum ar trebui să se simtă o femeie care poartă bijuteriile tale?
Creez brăţări pentru copii, femei şi bărbaţi. O femeie care poartă Dinuzete, trebuie să se simtă aşa cum este: specială !

Defineşte-mi frumuseţea feminină din punctul tău de vedere.
Sunt o ciudată! Pentru mine frumuseţea este totul acela care nu se vede. Frumuseţea se simte şi se adulmecă, este gustul ăla de care nu te saturi niciodată. Frumuseţea stă în piele, în voce, în privire, în felul în care te face să simţi un om…
Spune-mi 3 principii care stau la baza afacerii tale.
• iubesc ceea ce fac din toată inima, astfel satisfacţia este şi sufletească, nu doar materială.
• nu mă duc niciodată în aceeaşi direcţie cu turma, fiecare e unic!
• respect oamenii, mai presus de orice.
În viziunea ta, cum ar trebui să fie o lady adevărată?
Hm…o lady adevărată trebuie să fie o femeie foarte mişto, dar să afli asta doar după ce o cunoşti. Să fie simplă – pentru că eleganța stă în simplitate şi originală în tot ceea ce face, spune sau poartă.

2

Dinuzete, dragă mulțumesc pentru acest interviu și pentru cadourile minunate. Să ne bucurăm cu toate de ele!

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *