Meșteshukar ButiQ – un magazin cu accesorii si haine shukare

Ca sa fii shukar e musai sa te imbraci de la Meșteshukar Butiq! Trebuie sa recunoastem ca numele este interesant si expresiv intr-un stil cat se poate de romanesc. Shukarimea nu poate fi oricine. Ca sa fii shukar trebuie sa arati intr-un fel. Hainele shukare scot la iveala tot ce e mai bun din noi. Un bust generos, coapse jucause, sau o eleganta cumintica..intr-un mod shukar, evident. Si pentru aceasta iti trebuie curaj, nu gluma! Curaj sa porti niste culori vii, sa iesi din multime si din anonimatul cuminte cu care ne-a invatat mama conservatorism.

Si ca sa intelegeti de unde m-am molipsit cu aceasta expresie trebuie sa stiti ca Meșteshukar Butiq tocmai si-a lansat o colectie foarte interesanta de saluri, la care am fost invitata. Imprimeurile sunt inspirate din traditia roma insa reinterpretate intr-un stil modern. Toate salurile sunt realizate din tesaturi foarte fine, sunt bine lucrate si generoase.

Cum se poarta un sal sukar

Alexandra Sarpe, o tanara evident shukara care se ocupa ca aceasta minunata afacere sa functioneze mi-a aratat cum se poate purta salul. Ca, da poate fi purtat in mai multe moduri, gratie sireturilor strategic amplasate.

Mi-au placut la nebunie nu doar salurile. Am pus ochii pe o bluza cu franjuri extrem de ….shukara. Si in acelasi stil a fost creat un accesoriu numai din franjuri care poate fi pus la gat, sau pe solduri. Nu stiu daca stiati dar de vreun an, daca nu mai bine franjurile au redevenit de actualitate. Hi, cand aveam vreo 7-8 ani aveam tricou din bumbac cu franjuri. Din acela cu buricul gol…nu gluma. Jumatate din abdomen era acoperit de acele franjuri.

Saluri mesteshukar butiq 2

Ca sa porti creatiile Meșteshukar Butiq trebuie sa stii cum sa pui hainele pe tine si cum sa le combini. Fiecare element trebuie pus in valoare intr-un anumit fel si adaptat ocaziei cu care este folosit. Iar acest lucru il poti vedea doar la fata locului proband si incercand diferite combinatii. De exemplu, un sal floral, in culorii vii arata extraordinar alaturi de o tinuta all black.

Cocheta lansare de produs s-a axat pe culori precum alb, negru si la polul opus imprimeuri florale in culori tari pentru saluri. Haine Meșteshukar ButiqLa Meșteshukar Butiq veti gasi camasi, rochii, pantaloni, saluri, bijuterii si produse pentru casa (bucatarie, decoratiuni, obiecte mobiliere). Meșteshukar Butiq are magazin online, dar si showroom, foarte aproape de metrou Universitate. Il gasiti pe Edgar Quinet, nr.7. Showroom-ul este foarte catchy. Este decorat specific traditiei rome si primitor.

Decoratiuni Meșteshukar Butiq

 

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *