Afacerile serioase respecta drepturile consumatorilor

Gadgets quickmobile

Cred ca afacerile serioase au o echipa serioasa in spate si un management profesionist. Iar acest lucru se vede in raport cu clientii, dar si cu angajatii. Cel din urma aspect va face obiectului unui alt articol. Pana atunci insa, cum ar trebui sa se comporte sau ce asteptari ar trebui sa avem de la o afacere serioasa? Eu mi-am creionat cativa indicatori care cred ca ar fi utili in realizarea cumparaturilor online:

  • Campaniile promotionale corecte si adevarate. Marketing pe bune, nu minciuni ambalate frumos!
  • Campaniile informationale corecte si respectarea legii (include si drepturile consumatorilor). Nimic nu este mai degradant si mai rusinos ca incalcarea drepturilor consumatorilor. Un bun exemplu este cel al reducerii tva la 20% din ianuarie 2016, dar si campaniile promo adevarate. Ca sa intelegeti la ce ma refer multi retaileri spun ca fac mari reduceri in aceasta perioada, reduceri care includ cei 4% la care a renuntat statul. Mai fac si ei reduceri de 6% si spun ca reducerea totala pe care o fac ei este de 10%. Nu-i nici fals, dar nici adevarat. Si totusi cat e de etica formularea? Pana acum, un exemplu bun in acest sens este reprezentate de QuickMobile. Sunt printre primii si putinii care au operat reducerea TVA-ului de la 24% la 20%.
  • O afacere serioasa mentioneaza undeva, chiar si micut evolutia preturilor produselor, astfel incat clientii sa aiba informatii cu care sa poata analiza reducerile. Sunt reducerile adevarate sau doar praf in ochi?

local-business-marketing

Am aflat aceste informatii de la un bun prieten care mi-a pus in vedere aspectul reducerii TVA. Cu aceasta ocazie am analizat ofertele QuickMobile. Ce sa zic, m-a agatat! Am tot simtit nevoia unui suport auto pentru mobil/GPS din cauza aglomeratiei. Daca vrei sa fii cat de cat eficient trebuie sa stii sa ocolesti punctele fierbinti ale capitalei.

 

About Author

Daniela
Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.