Căderea părului poate fi stopată?

Întrebarea de mai sus și-o pun tot mai multe persoane, indiferent de sex. Din păcate, căderea părului este o afecţiune din ce în ce mai întâlnită, stresul fiind unul din elementele declanşatorii ale acestei probleme atât de spinoase, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos. Având în vedere că pentru ele podoaba capilară reprezintă una din cele mai importante calităţi cu care au fost înzestrate, este de înţeles de ce acestea intră în panică în momentul în care le cade părul. Această panică le face să încerce orice tratament împotriva căderii părului, fără a ţine cont dacă acesta este sau nu dăunător sănătăţii. Din acest motiv recomand achiziţionarea unui şampon profesional, precum şi tratamente împotriva căderii părului de la Profihairshop, locul în care toată produsele comercializate sunt testate dermatologic.

masca-de-par-cu-ulei-de-ricin
Căderea părului poate fi stopată şi prin apelarea la tratamente naturiste realizate acasă. Pentru că numărul acestora este destul de mare în continuarea acestui articol voi prezenţa doar câteva din remediile naturiste care pot stopa căderea părului. Acestea au la baza un element comun şi anume uleiul de ricin, una dintre cele mai bune alternative împotriva căderii părului.
Pentru femei, gălbenuşul de ou cred că nu mai reprezintă o noutate din moment ce acesta este utilizat în foarte multe măşti pentru par. Masca de pîr pe care vreau să o descriu nu face rabat în acest sens. Astfel pe lângă tradiţionalul gălbenuş de ou, mai poate fi adăugată o jumătate de ceaşcă de ulei de ricin, precum şi o capsulă de vitamina A. Timpul de acţionare al acestei măşti este de o oră.
O linguriţă de miere de albine, o jumătate de banană, precum şi o jumătate de ceaşcă de ulei de ricin sunt ingredientele unei măşti pentru păr, care pe lângă faptul că ajută la stoparea căderii părului îi oferă acestuia o strălucire mult mai intensă.
Cinci linguri de lapte, două linguri suc de lime, precum şi o jumătate de ceaşcă ulei de ricin sunt ingredientele unei măşti de păr care dacă este utilizată săptămânal stopează căderea părului.
După cum reiese şi din acest articol căderea părului nu trebuie să îţi creeze panică deoarece în momentul de faţă există foarte multe soluții pentru stoparea acestei probleme, indiferent că este vorba despre un tratament profesional ori unul realizat în propria casă.

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.