Cabina cu Zâmbete – o idee pentru un eveniment reușit!

Fie că vrei să organizezi o petrecere de onomastică sau pur și simplu une eveniment în care dorești să sărbătorești o reușită, cu sigurnță îți vei dori să îți impresionezi prietenii. O idee specială ai putea găsi la Cabinacuzambete.ro (https://player.vimeo.com/video/135641302).

Cei de la Cabinacuzambete.ro sunt foarte amabili și plini de idei. Dacă te interesează vreunul dintre serviciile lor află că îți poți face o rezervare. Unul dintre serviciile des întâlnite și apreciate de invitați este photobooth (http://cabinacuzambete.ro).

20161014_224045_776
De ce ar trebui să alegi cabina foto? Pentru că va fi un prilej de distracţie pentru toată lumea cu siguranță! Cei de la cabina foto booth Cluj (http://cabinacuzambete.ro/photobooth/) vor veni cu toate accesoriile dorite, astfel încât toată lumea să-şi facă cele mai amuzante poze. În plus invitații se vor bucura de o amintire haioasă și după petrecere.

Cabina foto de la Cabina cu Zâmbete, va oferi invitaților unei nunți, de exemplu, un moment de amuzament, potrivit oricărei vârste. Astfel, problema mărturiilor de nuntă va fi rezolvată, iar invitații vor avea mărturii personalizate, după bunul plac.

Dacă şi tu vrei să organizezi un eveniment deosebit, cum ar fi o nuntă, un botez, o zi a firmei sau un alt eveniment la care o cabina foto ar putea fi potrivită, ia legătură cu cei de la Cabinacuzambete.ro! Aceştia vor veni cu accesoriile potrivite pentru evenimentul tău, cu echipamente de ultima generaţie şi cu un asistent care va rămâne la eveniment permanent.
Cabinacuzambete.ro te va ajuta să ai un eveniment deosebit, un eveniment pe care invitaţii îl vor uita cu greu. La finalul petrecerii, vei primi fotografiile dorite în format electronic, pe un CD/stick USB, astfel că vei putea distribui pe reţelele sociale dovezile distracției.

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.