Must have primăvară 2017: poncho!

Cred că este greu să scrii despre haine și ținute. Articolul acesta de pildă a început tare greu. De la selecția ținutelor, până la ședința foto. Când frig, când nămeți, azi vânt. Am ieșit cu niște bucle drăguțele tare (pe un bronde superb despre care urmează să vă povestesc zilele acestea) și am intrat  în casă, peste 2 minute cu o mătura blondă în loc de păr. Aiurea ședință foto! S-a mai pus și să plouă.

Mi se mai pare greu și să vorbesc pur și simplu despre haine. Mă gândesc că frumusețea fără profunzimea unei povești, a unor principii sau pur și simplu a unei idei, e fadă. Cred că încep să fac cunoștință cu astenia de primăvară.

Până la urmă, cred că în viață este important să știi și când să renunți pe moment, pentru ca ulterior, în zile mai bune să revii cu calitate și de ce nu profunzime, în locul unor fraze lipsite de emoție și a unor descrieri pur tehnice. Ar fi și păcat având în vedere că femeile când se îmbracă, pun suflet în ținutele lor, dedică timp și resurse importante.

Una dintre rezoluțiile personale din acest an se referă la îmbunătățire, evoluție, calitate. Pentru toate acestea trebuie evident, muncă, dedicare și puțin mai multă selectivitate. Atât în cerere, cât și în ofertă. DSC_8998_edited

Mi-am permis să încep cu mine. Îmi doresc o imagine mai bună, așa că selectez articole vestimentare calitative și moderne. Anul acesta se va purta mult poncho-ul. L-am ales pe cel care mi-a plăcul cel mai mult de pe Bonprix. Nu are cel mai mic preț, dar merită fiecare bănuț. Este confecționat dintr-o lâniță finuță și are un model pe piept cu ștrasuri și mărgele. Este genul de poncho pentru care îți dorești ca primăvara să dureze mult. Din punct de vedere al croielii este ca un ilic (are două orificii prin care se introduc brațele), asimetric.

Îmi doresc de asemenea, ceva mai multă organizare. Căutam de mult un organizator pentru esarfe pe care să îl pot agăța de ușă sau pe stativ. Am găsi tot pe Bonprix un organizator sistem 3 în 1, adică organizator pentru eșarfe, bijuterii și genți. Este foarte solid, fiind confecționat din material, metal și puțin plastic. În cazul în care se pun mai multe accesorii pe el, stativul este cel mai indicat pentru că poate susține mai multă greutate. Sunt foarte încântată pentru organizarea eșarfelor dar și a colierelor, care altfel depozitate se cam încurcă.

Mi-ar plăcea să mai stau la povești cu voi azi, dar prefer să vă las un teaser despre alte articole vestimentare de pe Bonprix pe care îmi doresc să le pun în valoare, așa cum merită.

Rochie tricotată, primăvara Bonprix

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.