Welcome Milady!  

Imi pare bine de cunostinta. Numele meu este Alina Danila si va propun un nou concept pe care doresc să il promovez in randul tuturor tinerelor care doresc sa traiasca frumos, cu gust, stil si maniere: ”Yes, Milady!” Sună roz, nu?

De ce ”Yes, Milady”? Inca din copilarie am avut o pasiune aparte pentru frumusetea feminina. Povestea incepe cu strabunica mea, care imi desena  schematic ”fete” care ma fascinau.  Putin mai tarziu, strabunica si-a pierdut vederea aproape definitiv, moment in care am inceput sa ma iau la intrecere cu mama. Bineinteles ca ce iesea din mana altuia era mereu mai frumos si mai valoros decat ce puteam eu.

 Mai tarziu, pasiunea mea a prins aripi o data cu serialul animat Sailor Moon. Tot atunci am inceput sa remarc atributele feminine: sani mari (si sunt fericita ca ii am), picioare lungi, subtiri si o talie subtire (aici nu mai comentez, ha, ha!). Apoi, am intrat in contact cu nevoile de cariera, de independenta, calatorii (este inca un trend fuga dupa palmaresul de concedii in locuri cat mai ”straine” cu putinta). Si ”frumosul” meu a fost inlocuit de deadline, performanta, rezultate, vanzari.  Dar, acum sper sa recuperez si sa pot reveni la calatoria mea catre frumos care a durat 15 ani, cel putin.

Deși tendințele actuale par că respecta etalonul trupului ”sailor”, eu vreau sa cred si voi demonstra ca putem fi frumoase si fara a ne incadra in perfectiunea feminina imaginata de ”miciile noastre genii creative”. Va propun sa dezbatem stiluri de a trai, de a ne comporta si experiente de viata, care ar trebui sa ne ofere performanta in activitatea noastra, rezultate si recunoastere.

Si pentru ca vorba lunga, saracia omului inchei cu un indemn:

No matter how bumpy the road is, walk like a lady!

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.