Trei elemente obligatorii pentru tinuta de cocktail a unei Lady

Alegerile unei Lady o definesc si o diferentiaza. Iar acestea nu se refera doar la vestimentatie si accesorii. Manierele sunt importante, tonul vocii, lucrurile pe care le spune, stilul de a pasi, privirea, stilul de a zambi. Toate acestea sunt unice, insa au calitatea comuna de a impresiona. Pregatirea pentru evenimentele sociale trebuie sa se realizeze din timp si necesita putina atentie. In fond, orice eveniment la care participam ne expune si contribuie la brandingul personal.

In alegerea tinutei mele am tinut cont de 3 factori: gradul de relaxare specific Bucurestiului, tipul de audienta si programul/agenda evenimentului. Toti acesti 3 factori m-au determinat sa creez personajul „Urban Lady” (tanara, relaxata, axata pe parteneriatul util-frumos-confortabil, cu incadrarea in eticheta evenimentului).  Din cele 3 tinute prezentate in articolul precendent eu am ales-o pe prima.

Piesa centrala, cea cu un vibe de seara este fusta cu pliuri rare și largi de la Pimkie, realizata dintr-un material usor sclipicios. Am ales sa o completez cu o bluza dintr-

Tinuta Cocktailun material finut, asemenea matasii, cu dantela aplicata, marca Vila. La bluza voi alatura un colier cu rhinestones de culoare neagra. Unul dintre cele mai importante elemente in tinuta de cocktail este poseta. Eu am ales o poseta multifunctionala, ce poate fi purtata atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara. Are bretele detasabile, spatiu pentru telefon si un buzunar interior mediu, este din piele naturala si seamana foarte tare cu un plic.

Este finut realizata si pentru dimensiunile ei este destul de incapatoare. Poseta este marca Kurtmann si face parte din Kurtmann Bags – gama de posete din piele Kurtmann inhouse crafted.

Manichiura Nicoleta Blossom Beauty SalonAsa cum povesteam anterior, machiajul, coafura si manichiura sunt foarte importante pentru un cocktail. Si pentru ca orice ocazie este un moment bun pentru branding personal, Nicoleta de la Blossom Beauty Salon (it’s my no.1 partner in beauty) mi-a realizat un model de unghii ce mi-a mers la suflet.

Vorbeste despre mine, despre Yes,Milady! A reusit sa imi realizeze pictura pe unghie cu unul dintre elementele centrale ale logo-ului Yes,Milady! si anume acea frunzulita. Si pentru ca tot sunt la acest capitol poate ar trebui sa va spun ca logo-ul Yes,Milady! este inspirat din tabloul lui Matisse, ”The Knife Thrower”, tablou in care formele sunt organice si a carui interpretare spune printre altele ”People and plants are organic (curved)”/Oamenii si plantele sunt organice (curbate).

Ma opresc aici pentru a pastra si un element de supriza. Ma rog, doua surprize. Una dintre ele se numeste concurs si va avea ca premiu unul dintre elementele tinutei mele.

Pont: stay tuned on Thursday!

Haine femei Kurtmann
Bluza Vila, fusta Pimkie si Poseta Kurtmann

 

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *