Sunt curioasa ce inseamna Dwyn

De cand cu dezamagirile privind shoppingul online de anul trecut, trebuie sa va spun ca am devenit mult mai atenta la ideea de confort – online si offline. Si asta pentru ca acest confort de a achizitiona lucruri de acasa, te poate arde la buzunar. Uneori, chiar cu 50% in plus. Iar acest 50% in plus conteaza enorm cand ai nevoie de un laptop nou si performant.

Laptopuri Dwyn

Asadar, mi-am luat o serie de precautii, precum:

*extinderea listei de magazine online  de produse electronice de unde sa imi fac cumparaturile. Pana anul trecut aveam cativa parteneri carora le eram fidela. De cand cu Black Friday, am inceput sa fiu mai atenta la politica de promotii, aspect care m-a determinat sa caut si alte magazine online.

*efectuarea de comparatii de pret. Daca tot am o lista de magazine online (si nu oricum, ci pe categorii) de ce sa nu fac comparatii pentru produsele pe care mi le doresc? Ati crede ca dureaza mult. Nu chiar. Din contra, economisesc timp.

*analiza site-ului. Cred ca un site serios trebuie sa ofere informatii complete, sa fie bine organizat, sa fie intuitiv, sa fie actualizat, sa aiba stocurile actualizate, sa aiba o politica comerciala corecta, sa comunice constant in social media si sa nu fie ”pretios” in exprimari.

*prima comanda este tot timpul cea mai importanta. Este ca o a doua impresie. Este foarte importanta promptitudinea livrarii, precum si comunicarea cu magazinul online, fie ea si pe mail.

*politica promotiilor.Mi se pare corect ca orice magazin online sa indice in dreptul produsului evolutia pretului acestuia astfel incat orice cumparator sa stie daca politica de promotii  este corecta sau nu.

Yes,Milady -Dwyn

*elementul de noutate. Imi plac magazinele online care ofera si altceva. Orice, dar care sa ii fie specific. Si cum apreciez enorm cand un magazin online vine cu un concept nou (sau ma rog, nou pentru mine), in cautarea mea de noi magazine online am aflat despre conceptul de refurbished. Trebuie sa recunosc ca nu stiam pana acum ca se pot achizitiona produse noi, dar reconditionate de fabrica. Si partea foarte interesanta este ca in cazul laptopurilor de exemplu, portofoliul vizat de mine cuprinde laptopuri destul de noi ca generatie. Nu am testat acest magazin online pana acum. Dar,dupa o prima evaluare referitoare la organizarea site-ului, portofoliu de produse si social media pot spune ca am devenit cel putin curioasa. Astept cu interes ivirea momentului pentru o achizitie pe acest site.

Alina Cazacu - Yes,Milady!

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.