Today: Tuesday, February 27, 2024

Parteneri Yes,Milady

Partenerii Yes,Milady sunt selectați cu atenție pentru a vă oferi produse unice prin design, calitate a materialelor folosite și metode de realizare. Rolul Yes,Milady nu este de a face comerț, ci de a crea și promova stiluri. Prin urmare, în secțiunea Shop veți găsi produse de top, care au povești în spate, transmit emoții și oferă sentimente de admirație.

Yes,Milady a început acest proiect cu încrederea partenerilor săi români. De aceea, pe blogul ”Yes,Milady” veți găsi doar produse pentru femei realizate de ateliere românești (start-up-uri, afaceri sociale și nu numai).

na1Nature Art – recrează frânturi din natură, într-un context care deja se recomandă prin măiestrie și eleganță: bijuteria. De la Nature Art veți putea achiziționa coliere, cercei și broșe unicat. Tehnica de realizare: argint cu rășină.


sigo-logoSigo  – Femeia ce poarta Sigo este o femeie liberă, stăpână pe propriile alegeri, o femeie care apreciază lucrurile realizate manual și îmbinarea tradiției cu elemente de noutate. Sigo vă oferă genți țesute la război, unele pictate manual, altele doar lucrate manual, din materiale de calitate.

Yes,Milady face eforturi pentru a oferi cât mai multe produse care să satisfacă universul complex al oricărei femei. Chiar și așa,  aria de produse va fi destul de restrânsă pentru a oferi un raport volum-calitate-preț corect pentru dorințele unei Lady așa cum Yes,Milady înțelege să fie.

*Produsele din secțiunea Shop sunt noi. Acestea vin cu eticheta atelierului partener pentru conformitate.

Verified by MonsterInsights