Revival – noul meu brand preferat de îngrijire profesională a părului

Periodic, constat că îngrijirea adecvată a părului este încă o provocare pentru cele mai multe dintre femei. Un mare impediment în calea unui păr frumos este constituit de credințele populare. Astfel, dacă mama mamei prieteni mele a învățat-o pe mama prietenei că e bine să te speli la o săptămână pe cap, mama prietenei mele a transmis aceasta informație mai departe, iar prietena mea, azi se spală o dată pe cap pe săptămână pentru că așa a învățat-o mama ei. În fața acestor argumente nu pot decât să mă înclin și să spun succes în obținerea părului dorit!

Pentru acelea dintre voi care vă doriți un păr frumos, strălucitor, proaspăt, fără vârfuri despicate și ușor de aranjat, vă recomand un brand israelian de îngrijire profesională a părului. Revival are 1 an de când este pe piața din România și încă rezistă. Trebuie să mărturisesc că am mai folosit și alte cosmetice israeliene și am fost mulțumită de fiecare dată.

Prin amabilitatea Revival, am primit pentru testare un șampon, o mască și un ulei. Toate au la bază în principal keratină, alături de extracte din plante naturale. Am testat vreme de mai bine de 6 luni aceste produse și încă sunt îndrăgostită de ele, datorită rezultatelor deosebite. Șamponul curăță foarte bine părul și face spumă din abundență. O sticla de 500 ml îmi ajunge lejer 1 lună pentru că spălarea părului nu necesită o cantitate mare de produs. În cazul măștii lucrurile stau chiar mai bine. Este o mască consistentă, cremoasă care îmi ajunge cel puțin 3 luni cu utilizare la 2 zile. Nu îngrașă scalpul, iar părul este foarte mătăsos. Masca îmi conferă multă strălucire și finețe părului, dar acesta rămâne fără volum, chiar dacă îl coafez cu peria rotundă, mare.

Masca Revival

Uleiul, în schimb nu m-a impresionat foarte tare. Nu l-am putut folosi în același timp cu masca pentru că îmi îngrașă părul. Miroase foarte bine, este un ulei cu textură grea care descurcă repede părul. Am observat că protejează părul când folosesc placa. Îl aplic mai întâi pe părul uscat și apoi mă coafez. De obicei, folosesc uleiul când am nevoie de mai mult volum , însă în detrimentul strălucirii. Față de alte produse dinsponibile pe piață (cosmeticele mass-market), produsele Revival au rezultate net superioare în cazul părului tratat. Astfel, părul vopsit, decapat, îndreptat sau încrețit chimic se întreține mult mai ușor. Uscarea firului de păr, cauzată de elementele chimice este redusă considerabil, iar rupererea este eliminată pentru că părul devine mult mai flexibil și mai ușor de coafat. Keratina din compoziția produselor creează un strat protector, similar laminării, astfel că ruperea la pieptănare se face mai greu.

Sampon, masca si ser RevivalÎn ultimii 5 ani, prefer produsele de îngrijire a părului israeliene. Am mai testat și alte mărci, produse în Franța, Italia sau UK, însă rezultatele nu m-au impresionat. Cred că voi rămâne fidelă mult timp de aici înainte țării care mi-a arătat ce înseamnă cu adevărat calitatea în îngrijirea părului. Astăzi, părul meu este vopsit în salonul preferat și datorită alegerii gamei potrivite de îngrijire a părului, pot încerca culori din ce în ce mai îndrăznețe.

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.