Resumesad

 

Resume

Prezent

Mamica de 2, blogger, antreprenor

Remote

Imi iau munca foarte in serios. Cu toate acestea familia este pe primul plan. Pentru ca eu sa functionez la capacitate maxima in orice domeniu, am nevoie ca familia mea si atmosfera de acasa sa se afle in armonie. Lucrez doar remote pentru moment, insa acest lucru nu inseamna ca evit total beneficiile intalnirilor on site.

2008-2023

Specialist Marketing

  • Specialist Marketing companie echipamente si servicii industriale

Am avut responsabilitatea de a gestiona toate aspectele comunicării legate de utilizarea brandului, atât online, cât și la fața locului. Am creat materiale de prezentare impactante pentru echipamente industriale și servicii esențiale în producția din fabrici, am dezvoltat strategii de promovare online (inclusiv SEO offline)  și am organizat evenimente de succes, deschizând astfel noi canale de comunicare și vânzare pentru echipa noastră de vânzări.

  • Specilist Marketing business de studii de piata si strategii de marketing

Am avut oportunitatea de a participa activ în cercetări de piață atât cantitative, cât și calitative. Am aplicat interviuri conform unui ghid structurat, am colectat și centralizat rezultatele, și am contactat participanții pentru interviuri online, asigurându-mă că obținem date relevante și valoroase.

Am introdus și interpretat date statistice, transformând informațiile brute în diagrame și grafice clare și intuitive. De asemenea, am realizat designul final al raportului de cercetare, contribuind astfel la imaginea profesională și comprehensivă a studiilor noastre.

  • Specialist Marketing business de produse profesionale de ingrijire a parului

Am dezvoltat și implementat strategii eficiente de promovare. Am creat materiale de marketing și am gestionat campanii publicitare pe platformele Facebook și Google, optimizând constant pentru a maximiza impactul și reach-ul.

Am colaborat la realizarea unui website de prezentare a produselor, asigurându-mă că designul și conținutul reflectă corect calitatea și beneficiile produselor. De asemenea, am contribuit la organizarea standului pentru participarea la târguri de profil, facilitând o prezență profesională și atractivă a brandului.

Prin aceste activități, am susținut creșterea vizibilității produselor și am contribuit la consolidarea poziției brandului pe piață.

  • Specialist Marketing companie de servicii financiare, factoring si BPO

Am avut responsabilitatea de a gestiona imaginea și prezența companiei în mediul online. Am dezvoltat și implementat campanii de promovare eficiente pe Google, maximizând vizibilitatea și atracția serviciilor noastre către publicul țintă.

Am coordonat realizarea site-ului companiei, ocupându-mă de layout, crearea textelor pentru servicii și selecția imaginilor, asigurând o prezentare profesională și atrăgătoare. De asemenea, am fost responsabil de optimizarea SEO offline și de dezvoltarea unei strategii coerente de prezență online, menită să crească traficul și să consolideze brandul pe piață.

  • Specialist Marketing bunuri de larg consum (imbracaminte, incaltaminte, accesorii)

am gestionat eficient multiple aspecte ale prezenței online a produselor, asigurând o experiență de utilizare optimă pentru clienți. Am urcat produsele pe site, am creat texte de prezentare atractive și am pregătit pozele de produs pentru a reflecta cât mai bine calitatea și detaliile fiecărui articol.

Am dezvoltat și implementat campanii de promovare pe Facebook, crescând vizibilitatea și atractivitatea produselor noastre. De asemenea, am preluat comenzile online și le-am pregătit pentru livrare, asigurând un proces de achiziție și livrare eficient și fără probleme.

Pe lângă acestea, am identificat și intermediat parteneriate online, contribuind la extinderea portofoliului de produse și la creșterea ofertei pentru clienți. Prin aceste activități, am susținut creșterea vânzărilor și am îmbunătățit poziția brandului pe piață.

  • Coordonator implementare proiecte fonduri europene asociatie servicii comunitare (educatie si formare pentru democratie)

Am gestionat cu succes toate etapele necesare pentru obținerea și implementarea finanțărilor europene. Am redactat proiecte conform ghidurilor programelor de finanțare ale UE și altor guverne europene, asigurându-mă că toate cerințele și standardele sunt îndeplinite pentru a obține fonduri.

După obținerea finanțărilor, am implementat proiectele câștigate, gestionând atât aspectele financiare, cât și cele narative, prin realizarea rapoartelor necesare pentru finanțatori. Am creat dosarele financiare pentru deconturi contabile, asigurând o transparență și o acuratețe maximă în gestionarea fondurilor.

Pe lângă aceste responsabilități, am dezvoltat și susținut programe de training pentru tineri, pregătindu-i să devină cetățeni activi și responsabili din punct de vedere civic. Am coordonat realizarea site-urilor pentru promovarea proiectelor și am elaborat comunicate de presă și scrisori adresate oficialilor statului, asigurând o comunicare eficientă și vizibilitate maximă pentru inițiativele noastre.

Prin aceste activități, am contribuit semnificativ la dezvoltarea și succesul proiectelor noastre comunitare, susținând educația și formarea pentru democrație.

Visited 8 times, 1 visit(s) today