Promovează-ți firma prin intermediul obiectelor personalizate

Personalizarea obiectelor sau a promoționalelor, cum cei mai mulți din zona PR și Marketing le spunem, reprezintă una din activitățile cu impact vizual și de brand ale departamentelor specializate. Originalitatea, impactul vizual, ori promovarea sunt doar câteva dintre avantajele oferite de către obiectele personalizate.

Având în vedere că trăim într-o societate în care promovarea face parte din comunicarea fără prea multe cuvinte sau laude, în continuarea acestui articol voi detalia cele mai importante metode de imprimare la care poţi apela în cazul în care deţii o afacere pe care vrei să o faci cunoscută într-un timp cât mai scurt, ori pur şi simplu doreşti să personalizezi anumite obiecte personale.

promotional-products-694793_960_720

În cazul in care strategia ta de promovare se bazează doar pe imprimare tricouri , apelarea la serigrafie reprezinta ce-a mai buna optiune la care poti apela.  Acest tip de imprimare presupune aplicarea unui strat de vopsea prin intermediul unui șablon. Chiar dacăși alte obiecte pot fi personalizate prin intermediul acestei metode de imprimare, obiectele vestimentare sunt cele mai potrivite pentru imprimarea prin intermediul serigafiei.

Dacă eşti la început de drum şi nu vrei să imprimi un volum mare ori vrei să imprimi pe diferite materiale, imprimarea prin intermediul UV este ce-a mai bună metodă de imprimare. Printre materialele ce pot fi imprimate prin intermediul aceste metode amintesc următoarele: carton, metal, lemn, ceramică plastic. Având în vedere că prin intermediul acestei metode de imprimare poate fi personalizat şi un număr mic de produse, bugetul necesar apelării la imprimare prin UV nu este mare, ceea ce pentru cei aflaţi la început de drum reprezintă un mare avantaj.

Pentru imprimarea pe materiale dificile ori pe suprafeţe care nu sunt drepte, tampografia este ce-a mai bună metodă de imprimare. Imprimarea se realizează prin transferul imaginii ori textului ce se doreşte a fi imprimat. Dacă tot am menţionat că prin intermediul tampografiei pot fi personalizate şi materialele dificile, iată câteva dintre acestea: sticlă, silicon, polipropilenă.

Indiferent de metoda de imprimare pe care o alegi, apelarea la materiale promoţionale este una dintre cele mai bune metode de marketing, mai ales că promoționalele pot reprezenta o carte de vizită în contactul cu clienții, sau pot fi un cadou business cu ocazia evenimentelor dedicate.

promotional-products-694792_960_720

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.