Nuntă 2018: Ce model de rochie de mireasă va fi la modă?

Dacă îți dorești un răspuns direct și la obiect, atunci trebuie să știi că rochiile de mireasă la modă, de fapt nu prea există. Ceea ce îți pot spune cu certitudine este că există rochii de mireasă ultramoderne (aparțin  designerilor apreciați la nivel internațional în momentul actual) și rochii de mireasă cu design tematic (stil romantic, boho, princess, nonconformist, tradițional etc.)

Casele de modă din România ne propun rochii de mireasă deosebite în 2018. Având o ofertă variată, este foarte important să nu te grăbești și mai ales, să încerci să adaptezi rochia unei tematici. Astfel, vei crea o imagine unitară a nunții, care va fi până la urmă și imaginea voastră ca și cuplu.

O rochie de mireasă frumoasă nu trebuie să fie neapărat și foarte scumpă, chiar dacă ziua cununiei religioase este de cele mai multe ori una dintre cele mai importante zile din viața unei femei.

Rochia de mireasă perfectă nu este obligatoriu cea mai scumpă!

Există propuneri de rochii de mireasă ieftine, elegante şi de o delicateţe deosebită, care le diferenţiază net de tendinţele ultramoderniste, care de multe ori stârnesc cel mult comentarii contradictorii și mai puţin admiraţie sinceră.

Există modele de rochii de mireasă în colecţiile 2018 pentru toate gusturile şi pentru toate mărimile. La fel de elegantă poate  să fie o rochie de mireasă scurtă, cât şi una lungă, decorată cu dantelă, perle şi tulle.

O rochie de mireasă interesantă conține diferite jocuri de broderii, crep, mătase, jocuri vizuale între transparenţă şi opacitate, simetrii şi asimetrii. Unele dintre ele, pot fi chiar alegerea miresei, astfel încât rezultatul final să fie unic.

Chiar dacă dantela, prin romantismul ei este un element decorativ aproape universal, nu e obligatoriu să alegi o rochie de mireasă sau de seară confecţionată în întregime din dantelă. Alături de perle, rochia de mireasă va fi, așa cum se și dorește, unică printre invitați.

Cere sfatul specialiştilor pentru o alegere inspirată!

Pentru a nu greşi în alegerea celui mai potrivit model de rochie de mireasă, ar fi înţelept  să va adresaţi totuşi unui salon specializat în comercializarea ţinutelor de nuntă, unde un personal avizat va poate oferi cele mai bune sfaturi. Foarte important este să probați mai multe modele de rochii de mireasă. Ceea ce vedem pe site-uri se poate întâmpla să arate diferit în realitate, dar și pe siluetă.

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.