MyLash – secretul genelor perfecte

Se spune că eleganța este simplitate. Cred că același principiu poate fi aplicat și în cazul machiajului. Este suficient să ştii ce accesorii de make-up să foloseşti, iar efectele produse de acestea sunt la fel de spectaculoase, chiar dacă ai renunţat (pe moment) la machiaj. Vara, în special, machiajele greoaie pot încarcă tenul. Aşadar, de ce să nu renunţăm momentan la machiajul intens?

gene-false-mylash-mysecret

MyLash sunt gene false de tip bandă şi sunt confecţionate 100% din par natural sterilizat. Datorită calităţii ireproşabile, sunt foarte uşor de aplicat, se simt confortabil şi sunt extrem de rezistente, fiind lucrate şi pentru reaplicare. Pentru utilizări ulterioare este important să depozitezi genele în cutiuţa în care vin, deoarece astfel se păstrează curbura lor şi le asiguri igienă corespunzătoare.

Avantajul genelor pe bandă este că sunt ușor de îndepărtat, dar și de aplicat. De asemenea, sunt utile mai ales la ocazii speciale, în cre simți nevoia de puțin glam.

Două dintre cele mai apreciate produse de pe site-ul lor sunt cele din categoria: gene false myPrecious şi gene false mySecret. Ambele produse sunt de calitate superioară şi sunt la preţuri accesibile oricui (deşi toate produsele disponibile la ei pe site prezintă aceste atribuţii). MyLash este secretul genelor perfecte şi a machiajelor surprinzătoare. Indiferent de alegerea pentru care optezi, efectul wow este garantat în ambele cazuri.

Dacă nu ai mai încercat niciodată gene false, nu trebuie să îţi fie frică să faci acest pas, dacă îţi doreşti. Nu trebuie nici să te sperii de eşec – la început, cred că toate fetele au dat rateuri în ceea ce priveşte aplicarea corectă a acestora. Dar repetiţia este mama învăţăturii, iar experienţa în arta aplicării genelor false se câştigă pe parcurs, cu răbdare.

Screen+Shot+2016-04-21+at+8.52.16+PM

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.