Le linjerie- extensia propriei pasiuni pentru corpul nostru – partea I

Tema zilei: rafinamentul unei lady. Dar ma intai sa ne intelegem asupra termenului. O lady rafinata:

  • va purta intotdeauna haine de calitate chiar si in cele mai ascunse parti ale corpului;
  • va aprecia finetea si durabilitatea materialelor;
  • va cauta frumosul la toate nivelele.

Si sa fie clar: iubeste lenjeria sexy care se va comporta cu corpul ei precum o extensie a propriei personalitati. Pentru ca toate suntem atat de diferite nu pot promova un stil anume, dar va pot oferi cu siguranta cateva sfaturi interesante.

Lenjeria intima arata tot timpul mai bine atunci cand este completa. Sutien si slipi acelasi model, in set. Pentru doamnele cu forme mai proeminente, dar nu numai corpul arata mai bine cand nu este strangulat, asa ca poate va atrage ideea unei marimi potrivite care sa nu creeze vai adanci in piele.

lenjerie intima Piera

In ceea ce priveste lenjeria push-up, ei bine desi zona bustului am considerat-o tot timpul cu atat mai atractiva cu cat este mai bine subliniata, ma gandesc ca putina ponderare nu strica. Daca esti fericita posesoare a unui bust vizibil, elementul push-up poate lipsi pentru a subtia silueta, dar si pentru a nu interveni in caderea frumoasa a hainelor pe corp.

Referitor la anotimp si lenjeria intima va fac o sugestie: pe timp de vara purtati sutienele preformate cu gel! Nu au cusaturi, lucru care le face foarte potrivite pentru hainele subtiri si transparente.Sunt foarte comode si creeaza un aspect natural pentru ca iau forma sanului.

Daca ai bustul mai micut exista alternativa sutienelor push-up preformate.Bustul va fi in mod natural pus in evidenta, iar tu te vei simti mai confortabil cu o masura in plus.

Final advice: dantela este un element hot al lenjeriei. In functie de model fii atenta doar la felul in care se vede pe sub haine, pentru ca de fapt nu trebuie sa se vada deloc. Este acel element surpriza ce nu trebuie sa te dea de gol din prima.

Sunt sigura insa ca daca doresti mai multe informatii le vei cauta in mai multe surse. Eu m-am inspirat putin de pe Piera.ro si de pe blogul Cristinei.

Alina Danila

 

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.