Hoverboard sau trotinetă electrică?

În multe locuri ale lumii, când vorbim de un scuter electric nu se ştie prea clar dacă ne referim la un hoverboard sau la o trotinetă electrică.

h
Nici la noi în ţară nu se face mereu distincţia între cele două, ca să nu mai vorbim de faptul că atunci când pronunţăm cuvântul scuter, mintea  zboară automat la o un vehicul pe două roţi din categoria motocicletelor uşoare.

Hoverboard-uri versus trotinete electrice, principalele deosebiri

Principala diferenţă dintre cele două categorii de device-uri de deplasare personală se referă la aspectul exterior.

Mai precis, majoritatea modelelor actuale de hoverboard-uri nu au mânere, pe când o trotinetă fără mânere (cadru) de susţinere nu e trotinetă. Nu-i aşa?

Pentru deplasarea pe o suprafara plană exterioară, sa chiar şi interioară (dacă ne gândim la angajaţii unor mall-uri), hoverboard-urile sunt cele mai potrivite transportoare moderne, deoarece asigură o uşurinţă deosebită în exploatare, iar viteza lor poate să fie şi de cinci ori mai mare față de mersul pe jos.

Pe distanţe scurte, chiar şi dacă mergeţi la job, un transportor tip placă motorizată este o varianta excelentă, dacă nu aveţi maşină şi/sau nu vreţi să va înghesuiţi în mijloacele de transport în comun. În acest fel faceţi mişcare, aveţi ocazia să priviţi  cu atenţie locurile prin care treceţi și ajungeţi la birou relaxați și într-un timp rezonabil.

Chiar şi la sala de fitness este mai amuzant să mergi pe o platforma pe roţi, comparativ cu deplasarea cu maşina personală. Deja o să aveţi în acest mod încălzirea de la începutul orei de gimnastică propriu-zisă.

Dacă vi se pare totuşi prea dificil că să călătoriţi în locurile dorite pe un hoverboard şi va e teamă că o să va dezechilibraţi şi o să vă accidentați, o trotinetă electrică înlătură multe neajunsuri.

Sunt modele de trotinete electrice extrem de interesante în magazinele de specialitate online. În această perioada sunt preţuri accesibile, aşa încât chiar merită că să va cumpăraţi un astfel de mijloc de deplasare. Vă veți bucura de sentimentul de libertate pe care vi-l oferă când vă deplasaţi cu ajutorul ei pe drumurile publice (mai indicat pe trotuar!).

În plus, dacă pe un hoverboard trebuie să aveţi mare atenţie la suprafaţa pe care rulaţi, pentru a nu va lovi de vreo bordură sau pentru a nu intra pe teren denivelat, în cazul unei trotinete electrice sentimentul de siguranţă este mult sporit.

Chiar dacă acum, poate unora pare un moft, un hoverboard sau o trotinetă electrică sunt transportoare personale futuriste. Cu cât le folosiți mai din timp, cu atât veți fi mai pregătiți pentru viitor.

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.