Dulcegării sănătoase cu Edenic Bakery

Cunosc Edenic Bakery de câțiva ani. Am auzit prima dată despre ei pe Facebook, când își făceau promovare, le vedeam creațiile și recenziile, apoi m-am delectat cu o felie tort minunat cu ocazia petrecerii de final de an, organizate în cadrul companiei în care lucrez. Abia la împlinirea vârstei de 3 ani a fiului nostru am reușit să comand un tort de la Edenic. Știam că fac minuni pentru papilele gustative ale iubitorilor de dulce, dar îmi doream să fie ceva special ca aspect pentru Andy. Așa că am dat un search prin galeria lor de poze de pe Facebook și am găsit tortul ideal, cumva parcă făcut pentru copilul nostru. Avea două mașinuțe colorate pe el, era făcut din banane, căpșuni și ciocolată albă (preferatele lui), nu conținea conservați și alte adaosuri chimice și mai ales, era fără zahăr.

Reacțiile lui Andy au fost pe măsură. A avut o zi în care a avut parte doar de ”cadouri minunate”. Evident, a vrut să se joace cu mașinuțele din zahăr, însă a renunțat repede când a văzut că se lipesc de mânuțe. Le-a admirat tăcut, în timp ce înfuleca din tort și ocazional, în pauzele de respirație mai scăpa câte o apreciere, spunând ” e un tort delicios”.

În calitate de mâncăcioși ne-au plăcut cremele folosite (deloc grețoase), prezența fructelor și aspectul. Ca părinți, am apreciat rețeta de tort special adaptată pentru copii. Încă o dată torturile Edenic bakery nu conțin coloranți, aditivi, tot conținutul fiind preparat termic.

Mai mult decât am scris, nu cred că mai pot spune. Vă pot recomanda însă să faceți comenzi din timp întrucât preparatele Edenic Bakery sunt realizate 100% home-made conform unor principii de preparare ce nu pot fi încadrate în producția industrială. Așadar, numărul de comenzi este limitat. Verificați cu atenție pozele cu realizările lui Cristian pe contul de facebook https://www.facebook.com/edenicbakery/ și alegeți înțelept. Torturile și prăjiturile sunt realizate cu mare dedicare și meticulozitate, ”fără scurtături de semipreparate”.

*Acest articol nu este sponsorizat, ci reprezintă o recenzie sinceră și o recomandare personală pentru clienții interesați.

Visited 8 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *