Despre Blog

Blogul Yes Milady a fost creat inițial cu scopul de a începe un business. Nu a mers prea bine pentru că s-au creat o serie de conflicte între ceea ce doream să transmit și cerințele Google pentru monetizare. Mi-a lipsit reziliența, așa că a trebuit să mă angajez din motive financiare. Mi-a plăcut ceea ce am făcut, am învățat foarte multe lucruri, însă de multe ori neglijam scrisul. Apoi au venit copiii și am neglijat o vreme blogul și mai mult. Paradoxal, tot viața de familie este cea care mă trimite din nou la scris și la visul meu de a deveni antreprenor. Forțată de dorința și nevoia de a fi aproape de copii și familie, am reluat drumul scrisului și al antreprenoriatului.

Yes Milady este și un proiect personal care a avut deseori scopul de a mă vindeca de tot ce înseamnă rău și urât din generațiile mai în vârstă. Fie că ne place sau nu să recunoaștem, mulți dintre noi suferim de traume, neîmpliniri, frici. Mi le-am conștientizat și acceptat cu greu. Și atunci a început adevărata vindecare și momentul în care am renunțat la o agresivitate ranchiunoasă specifică oamenilor care suferă. Am înțeles greul și urâtul generațiilor părinților și bunicilor, am înțeles cât de mare e povara vieții lor în viața mea și am început ușor să mă mai eliberez. Iertarea e un sentiment care încă nu mă lasă să mă simt vindecată de nedreptățire.

M-am dezbrăcat de multe coajoace ale babei Dochia. Am lăsat în urmă sentimente de nedreptățire, neîmplinire, nerecunoaștere, neiubire, nevorbire, neadevăr, neacceptare, neadecvare. Încă mai am de lucru cu mine, însă știu că pe măsură ce devin mai conștientă de cine sunt și cine pot deveni, voi fi un om mai bun pentru familia mea iubită.

Așadar, blogul Yes Milady este un blog al devenirii, al transformării sau metamorfozei. Sper să devin un fluture frumos și să inspir prin călătoria mea și alte mămici. Nu renunțați să luptați pentru visele voastre!

Visited 22 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *