De ce particip la concursuri de bloggeri

bn-prizes2Poate că mulți vă întrebați de ce se organizează concursurile cu premii și mai ales de ce participă bloggerii la ele. Ei bine, pe lângă premii, de cele mai multe ori subiectele sunt de interes pentru blogger. Pe de altă parte, dacă avem un conținut bun acesta generează și trafic. Trebuie să va mai informez că înainte de a mă înscrie şi a populariza, verific seriozitatea organizatorului. De asemenea, este importantă calitatea site-ului și a produselor acestuia. Eu de exemplu, nu accept sa scriu pentru oricine și nici nu particip la toate concursurile. Un concurs despre care vreau să vă vorbesc este Concursul “Lenjeria Verii 2017”, care  se organizează în perioada 6-25 iunie de către lenjeriidepat23.ro.

 

sephora-giveaway-rules-2015Mecanismul de înscriere este simplu:

– Participantul nominalizează pe pagina sa de Facebook cea mai cool lenjerie de pat de pe site şi postează link-ul produsului, însoţit de hashtagul: #casaculenjerii şi de invitaţii adresate prietenilor de a da like, share şi de a posta comentarii.
– Pe durata concursului, cel care s-a înscris mobilizează toţi prietenii din lista să-l ajute să aibă cele mai multe like-uri, share-uri şi comment-uri.
– Se oferă că premiu o lenjerie de pat din bumbac ranforce de cea mai bună calitate persoanei care a strâns cele mai multe like-uri, share-uri şi comment-uri, iar produsului ales de această, titlul de «lenjeria verii 2017». Cum să nu le spun tuturor prietenilor şi cunoscuţilor că terapia cu lenjerii de pat  atrăgătoare, sănătoase şi rezistente, ne fereşte de depresii, de boli ale pielii, de afecţiuni respiratorii şi ale ochilor ?

Tot ce nu este făcut din bumbac  în materie de lenjerii de pat este deosebit denociv.  Nimeni nu doreşte să se aşeze pe un cearşaf care  se strânge, și cu culori care ies la fiecare spălare. O alta idee care mi se pare interesantă este bumbacul creponat. (nu necesită netezire)

Din cele 101 articole ale subcategoriei cu siguranţă că se va găsi un produs pe placul celui mai exigent cumpărător. Există pe site lenjerii din bumbac creponat uni şi cu imprimeuri, de la culorile tari pentru cei îndrăzneţi, până la nuanţe delicat-diafane de vanilie şi piersică. Cele mai ieftine costă 119 lei, iar economiile de energie electrică folosite de către mașina de spălat  sunt substanţiale.

Cele cu maci sau magnolii sunt fermecătoare, dar există şi lenjerii cu trandafiri sau flori de toamna şi în dungi, foarte căutate din acest an de către fashionistele cărora le place să dea bine, inclusiv în pat.

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.