Cum alegi inelul de logodnă

 

Oferta de inele de logodnă Zehava este atât de variată încât e greu să iei o decizie, indiferent de sex.

Un avantaj de necontestat  al acestui magazin este că inelele se bucură de garanţie pe viaţă, orice reparaţie sau ajustare necesare ulterior achiziţionării lor, fiind realizate în mod gratuit de către meşterii bijutieri de aici.

Zehava InelLogodna AurAlb18K DiamantNatural 1

Inelul de logodnă bine ales, o bucurie pentru posesoare

Alegerea  inelului de logodnă este, dintr-un anumit punct de vedere, chiar mai importantă decât alegerea modelului de verighetă. De ce? Pentru că un inel de logodnă este prima promisiune în cuplu și reflectă stilul personal al viitoarei mirese. Dacă verighetele sunt expresia cuplului (verighetele sunt foarte asemănătoare), inelul de logodnă este diferit, deși la bază este tot un angajament față de parteneră și o declarație în fața societății. Inelul de logodnă trebuie să se potrivească din acest motiv cât mai bine personalității femeii ce îl va purta.

Zehava Inel Logodna Aur Roz 14K Safir Portocaliu 6

Există inele de logodnă din aur alb, galben sau roz, cu o singură piatră şi altele cu pietre multiple, inele cu diamante, safire, rubine, smaralde sau cu alte tipuri de pietre. De asemenea, există şi inele de logodnă simple, însă cu elemente cu semnificații cunoscute doar de cuplu.

Preţurile acestora sunt extrem de diverse, adaptate pentru toate bugetele, de la inele de logodnă foarte ieftine, până la unele premium, cu un preţ pe măsura creativităţii, a materialelor folosite si a gramajului.

Este foarte important să ştiţi din ce material va doriţi să fie inelul pe care îl veţi dărui iubitei. Puteți alege aur galben, roz, alb, argint, platină sau combinații ale acestora.  Un inel de logodnă special este cel realizat la comandă. Vă puteți inspira de la modele celebre de inele de logodnă și împreună cu bijutierul puteți crea un inel unic, precum viitoarea soție.

 

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.