Cu dragoste de la Handmade Romania: cadouri de dragoste de Dragobete

Facem si noi Dragobetele?

Sarbatorim si noi cumva? ma intreaba dragul meu. Eu inca nu am zis nimic, desi intrebarea lui imi revine in minte in fiecare zi cand ajung la birou si ma impiedic de inimioare la tot pasul. Asa ca am ajuns sa ma gandesc serios sa facem Dragobetele.Si, da iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi, dar Dragobetele e pus intr-o zi in calendarul sufletului romanesc ca sa transmita putin din trairile pline de poveste ale neamului nostru. Asadar, sa iubim romaneste ca in basmele noastre pline de miracol!

Dragobete la birou

… prioritizez produsele romanesti pentru ca apreciez ce ne ofera in primul rand tara noastra!

Despre mine stiti deja ca prioritizez produsele romanesti pentru ca apreciez ce ne ofera in primul rand tara noastra. Iar, tara noastra cu oameni deosebiti ne ofera HandMade Romania. Este un magazin online de bijuterii personalizate. Cam asa ar fi descrierea pe scurt. Despre HandMade Romania s-ar putea spune multe. Ei, despre ei nu spun prea multe. Doar produsele lor ii descriu. Creativi, originali si mai ales Made in RO. Produsele lor sunt sunt realizate doar din argint, ceea ce mi se pare super tare, pentru ca nu oxideaza. Daca preferati aurul exista si varianta produselor din argint, placate cu aur.

Bratari din argint gravate Handmade Romania

Credit foto http://pixl.ro/image/1073/silvex-style

La ei pe site gasiti banuti care pot fi personalizati cu poze sau text, bratari din argint personalizate cu simboluri si coliere. Colectia Dragoste si Noroc mi se pare ideala pentru acest sezon. Cuprinde bijuterii specifice perioadei pe care le puteti oferi in dar celor dragi. Personalizarea se face fie prin intermediul lor, fie se poate opta pentru baze pentru gravare din argint pe care le puteti face cadou prietenilor.

Iubirea se sarbatoreste personalizat

Cred ca fiecare cuplu alege sa sarbatoreasca intr-un fel unic. Iubirea se sarbatoreste personalizat si pentru ca anul acesta mi-am dorit ceva special care sa ne aduca aminte fizic de acest moment, am ales pentru fiecare cate un model din bratarile cu banut personalizat cu fotografia noastra. Pentru el placat cu aur, pentru mine simplu. Astfel, ne vom purta in fiecare zi unul pe altul intr-o declaratie valoroasa, personalizata si finuta.<

Si pentru ca un moment memorabil in viata noastra este propria nunta, am ales doua poze din acea zi speciala in care am spus amandoi DA!

Noi pe bratari personalizate de la HandeMade Romania

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.