Conga.ro – Promotii la lentilele de contact colorate

In perioada 24 august – 30 septembrie 2016, beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT si CADOU surpriza la orice comanda de lentile colorate Freshook, AirOptix Colors, Soflens natural Colors, Expression Colors sau Adore.

1

In perioada 22 august – 30 septembrie 2016, daca achizitionezi 2 cutii de lentile de contact Softlens Natural Colors de pe Conga.ro, beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT + 1 Artelac Splash 10ml CADOU. Lentilele de contact colorate reprezinta o optiune excelenta pentru cei care doresc sa isi schimbe culoarea ochilor sau sa imbine utilul cu placutul, acestea fiind disponibile cu sau fara dioptrie.

2

Producatorii de lentile de contact au dezvoltat tehnologii care permit purtatorilor utilizarea confortabila si in siguranta a lentilelor colorate, precum lentile din silicon hidrogel cu proprietati superioare de transmisibilitate la oxigen sau lentile dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat si exclusiv de imprimare, pentru a asigura o culoare naturala.

Gama de nuante AirOptix Colors

Gama de nuante AirOptix Colors

Gama de nuante Natural Colors

Gama de nuante Natural Colors

5

Gama de nuante Adore

Inainte de a purta lentile de contact colorate, ar trebui sa stii cateva lucruri despre modalitatile de ingrijire si intrebuintare:

  • Spala-te pe maini cu sapun, inainte de a folosi lentilele de contact sau de a intra in contact cu globul ocular;
  • Lentilele de contact trebuie sa fie curatate inainte de purtare, pentru a evita infectiile;
  • Curatarea se efectueaza prin pozitionarea lentilei in palma curata si uscata, aplicarea unei cantitati optime de solutie de curatare si masarea pe ambele parti timp de 20 de secunde. Dupa acest procedeu lentilele vor fi plasate in recipientul de pastrare, in care a fost pusa in prealabil soluitie de intretinere proaspata.
  • Niciodata nu trebuie sa folosesti solutii de curatare destinate altor medii sau produse, ci doar solutie speciala pentru lentile;
  • Atunci cand depozitezi lentilele, umple suportul de pastrare cu solutie speciala si asigura-te ca fiecare lentila este acoperita in totalitate de solutie.
  • Nu imprumuta lentilele de contact altor persoane;
  • Respecta indicatiile prospectului.

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.