Castiga look-ul anului 2015!

Propunerile in materie de beauty de anul acesta pun pret eticheta mai mult ca oricand. Este un an al echilibrului, naturaletii, feminitatii si manierelor.  Cele 3 elemente ale frumusetii feminine de care trebuie sa tinem cont obligatoriu in 2015 se refera la coafura, sprancene si manichiura. Participa la concurs si poti castiga un look in tendintele momentului cu ajutorul premiului pus la dispozitie de Blossom Beauty Salon!

Concurs Yes,Milady, ian 2015

Castiga look-ul anului 2015 cu Yes,Milady si Blossom Beauty Salon!

Regulamentul concursului:

1. Concursul se desfasoara numai online, pe reteaua de socializare www.facebook.com, pe pagina “Yes,Milady” accesibila la  adresa https://www.facebook.com/pages/YesMilady/1510711732511108, cu difuzare si pe blogul www.yesmilady.com.

2.  Concursul se desfasoara astfel:
a) Persoanele care doresc sa participe la Concurs trebuie sa se aboneze la paginile Facebook Yes,Milady! si Blossom Beauty Salon prin actiunea like (in cazul in care nu sunt abonate), sa dea like si share paginii de concurs si sa se inscrie prin comentariu cu ”particip” pe pagina concursului.
b) Persoanele care doresc sa participe la Concurs trebuie sa parcurga toate cele trei etape in vederea validarii inscrierii, respectiv “like” paginilor Yes,Milady! si Blossom Beauty Salon de pe Facebook, “inscriere cu comentariu particip” si “share” paginii de concurs.

3.  Concursul va incepe la data de 09.01.2015, ora 18:00 si se va desfasura pana la data de 23.01.2015, ora 18:00 (denumita in cele ce urmeaza „Perioada Concursului”).

4.  Inainte de inceperea Concursului si dupa incetarea duratei Concursului, indeplinirea conditiilor mentionate in Regulamentu nu mai confera dreptul de a participa la Concurs.

5.  In cadrul acestui Concurs, Organizatorul ofera ca premiu o schimbare de look (tuns, spalat, coafat), 1 pensat si o manichiura semipermanenta in valoare de 155 RON.

Desemnarea castigatorilor:

1.  Extragerea castigatorilor va avea loc in perioada 24.01.2015-25.01.2015 cu anuntarea castigatorului in maxim 48 de ore de la extragere.
2.    In cazul in care castigatorii nu sunt valizi se vor alege participantii clasati pe pozitiile urmatoare.
3. Tragerea la sorti va fi filmata si postata pe pagina de Facebook Yes,Milady! disponibila la https://www.facebook.com/pages/YesMilady/1510711732511108.
4.    Tragerea la sorti se va realiza prin programul random.org.
5.    Un participant poate castiga un singur premiu pe intreaga durata a Concursului.
6.    Fiecare castigator va fi desemnat si publicat pe Facebook si pe bogul www.yesmilady.com in maxim 3 zile de la validarea castigatorilor.

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

2 Comments

  1. Nicolescu Mihaela Răspunde

    Particip

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.