Coming soon! Ce calitati trebuie sa aiba un salon pentru o lady?

Alegerea unui salon poate fi uneori o alegere dificila. Atunci cand gasesti oamenii potriviti, nu gasesti toate serviciile pe care le doresti, sau poate te intelegi mai bine cu anumite produse. Cred ca trebuie sa fim sincere si sa recunoastem ca un salon nu le poate avea chiar pe toate. Si nu e neaparat un lucru rau. Dincolo de faptul ca un salon are posibilitatea de a alege o anumita directie pe care sa se specializeze, mi se pare si o dovada de profesionalism. Cu alte cuvinte, salonul realizeaza ceea ce stie cel mai bine din punct de vedere calitativ.

DSC_4406

Pot alege “salonul x” pentru coafor pentru ca mi-am gasit un stilist a carui tehnica o agreez si sa folosesc si servicii de intretinere (masaj de relaxare, mani-pedi spa) si pot alege si “salonul y” pentru slabire si ma axez pe slabire si intretinere (spalat, coafat si cam atat in cazul meu).

Cred ca orice lady ar trebui sa ofere calitate in tot ceea ce face, dar sa si ceara calitate de la serviciile si produsele pe care le foloseste. Bineinteles, calitatea are sensuri si implicatii diferite pentru fiecare, insa calitatea asa cum o inteleg eu cuprinde cateva aspecte esentiale. Cel putin in cazul coafurii.

Daaar, subiectul va fi dezvoltat in curand cand va voi prezenta The look..

 

 

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

No Comments

  1. Anonim Răspunde

    Buna! Eram foarte curioasa cand o sa apara continuarea cu look-ul. Apreciez foarte mult ce scrii aici sa stii! Te pup

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.