Cand stii ca pasiunea pe care ai pus-o in munca ta este rasplatita?

Astazi scriu scurt. Inspiratia imi vine de la o intrebare pe care mi-o pun si eu ca tot am intrat in randul celor care fac din pasiune ”obiectul muncii” 🙂 E o intrebare simpla, dar cand ii cauti raspuns constati ca de fapt acesta este greu de formulat. Indeed, cand simti ca pasiunea cu care realizezi orice lucru si care face diferenta este rasplatita? Se masoara aceasta doar prin bani si numar mare de clienti (evident multumiti ca altfel nu ar veni la tine)? As indrazni sa afirm ca nu!

In domeniul frumusetii apar numeroase provocari. In mare parte sunt legate de rezultate, de gusturi (care, in mod ironic nu se discuta!), de relatia clientilor cu stilistii, maseorii, de identitatea personala, de produsele folosite, de felul in care iti tratezi clientii. Daca vrei ca afacerea ta sa mearga inainte si sa si traiesti din ea, ai grija sa depasesti toate provocarile tehnice. Intr-un final, lucrurile vor incepe sa mearga pe un drum lin. Si ma gandesc ca e ca atunci cand esti la volan pe un drum lung, lin si drept. Oricat de confortabila si de smechera ar fi masina, in calitate de conducator tot te plictisesti la un moment dat. Deci, vrei mai mult, sau vrei și altceva care sa te tina treaz(a) (si viu/vie pana la urma)! 🙂

Bun, si ce ar trebui sa fie acel altceva? Cum ar trebui sa arate? Personal, daca m-as vizualiza cu o afacere pe care sa o consider de succes, m-as simti rasplatita atunci cand rezultatele muncii mele ar fi recunoscute. As fi foarte mandra sa stiu ca serviciile mele sunt solicitate la evenimente de top, la care sunt prezente persoane publice cunoscute, de valoare si care la randul lor au o poveste de succes de impartasit si altora.

Si pentru ca am ajuns la capitolul share the succes ma gandesc sa deschid fara prea multe detalii siropoase (desi sunt!) aceasta sectiune a blogului meu cu o poveste de succes: servicii de frumusete (hair styling si makeup) pentru vedetele galei EY Entrepreneur Of The Year™ oferite de Blossom Beauty Salon.

Complet fermecati de lady Melania Medeleanu!Poze Gala EY Entrepreneur Of The Year - 2014

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.