Black Friday 2016 la ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact

Începând cu 18 noiembrie 2016, pe Conga.ro vei găsi sute de produse la mega-reduceri!

Magazinul online de optică medicală nr.1 din România, Conga.ro, ţi-ai pregătit sute de produse la preţuri reduse:

  • Black Friday 2016 – Rame de ochelari de vedere pentru adulţi şi copii de la branduri de renume precum Cacharel, Calvin Klein, Converse, Missoni, Pepe Jeans… Rame de ochelari 100% originale, livrate în toc cu lavetă, alături de certificatul de garanţie de 2 ani.
  • Black Friday 2016 – Ochelari de soare pentru adulţi şi copii de la branduri de renume precum Polaroid, Ray Ban, Boss, Carrera, Revlon…Ochelari de soare 100% originali, livraţi în toc cu lavetă, alături de certificatul de garanţie de 2 ani.
  • Black Friday 2016 – Lentile de contact cu dioptrii, lentile de contact colorate cu sau fără dioptrii. Lentile de contact 100% autentice, achiziţionate direct de la producători sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Black Friday 2016 – Soluţii de întreţinere lentile, picături oftalmice şi accesorii.

Pe lângă toate mega-reducerile din site, vei primi şi cadouri la alegere. Bucură-te de reduceri pe bune şi da de ştire şi prietenilor tăi! Pentru a fi la curent toate detaliile legate de campania Black Friday 2016, abonează-te la newsletterul de pe site-ul www.conga.ro și dă un like paginii https://www.facebook.com/Conga.Romania!

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.