Review: schimbare de look la 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racoviță

Viața e tare curioasă uneori. Acum ceva vreme am văzut o postare de-a Monei despre cum a căpătat o coafură curcubeu la 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racoviță. Primul meu gând a fost, ”wow, iată că trendul a venit și în România și chiar există un salon care sa poată face așa ceva”.  Peste vreo 2 sătămâni, acceași viață face ca eu să câștig un voucher de 1000 lei pentru o schimbare de look la același salon. Ironie, coincidență..poate da, poate nu.

V-am mai spus cu alte ocazii ca nu prea îmi place să schimb stiliștii. Dacă îmi place într-un loc, revin. Așa că vă dați seama că m-am dus cam încordată, chiar dacă știam ca voi beneficia de un voucher consistent. Ca să îmi fac viața mai ușoară și mie, dar și stiliștilor m-am interesat despre tendințe în frumusețe, am scris despre ele și mi-am ales o coafură, un model de unghii tehnice și un machiaj pe care mi-ar plăcea să le transform în semnătura de beauty style a anului. Apoi, a venit ziua schimbării și dotată cu poze și exemple pe telefon, am ajuns la salon.

Să vă povestesc cum a decurs o zi de frumusețe și răsfăț la 1DREAM Beauty Studio. Încă de la primii pași în salon trebuie să vă spun că am fost impresionată de ambient (salon foarte luminos și decorat cu gust) și de primire. Atmosfera este una caldă și ceea ce mi-a plăcut este relația dintre colege. Spre deosebire de alte saloane, unde se ocupă un singur stilist de client, aici colaborarea și comunicarea bună dintre colege le ajută să se ocupe rapid de clienți.

Raluca Racoviță si Daniela Cazacu la Yes,Milady!

Am început cu părul. Îmi doream un bronde, însă nu eram sigură că o să îmi vină bine, mai ales că părul meu este scurt spre mediu. Am ales bronde (balayage pe ciocolatiu) pentru că îmi doream o conturare a chipului, dar ceva mai nebunatică decât clasicul ciocolatiu sau brunet. De asemenea, îmi doream o coafură care să se mențină frumos în timp. Nu îmi place când se văd rădăcinile foarte tare, sau diferența puternică de culoare dintre rădăcini și vârfuri. Și trebuie să recunosc faptul că de ceva vreme cochetez cu ideea de blond, dar clar nu blond de la rădăcină. M-a ajutat faptul că Raluca a fost lângă mine tot timpul, a supervizat și pregătit întreg procesul (culoare, tratament, tehnică, highlits). Mi-a conferit încredere prin siguranța cu care vorbea, plăcerea și modul de a-și prezenta ideile. Au folosit Godwell si Olaplex (cel mai nou tratament destinat decolorării părului). Cred că rezultatele vorbesc de la sine. Și dacă vă doriți încă un motiv pentru a apela la serviciile de coafor vă pot spune că la scafă scaunele sunt cu masaj! Relaxare +frumusețe=răsfăț. Pe de ată parte, eu văd această dotare și ca pe o declarație de respect, mai ales pentru serviciile care te țin pe scaun mai mult de 2 ore.

Bronde realizat la 1 Dream Beauty StudioApoi a urmat machiajul. Am ales împreună un machiaj retro, în culori mate, deschise. Machiajul este potrivit pentru petrecerile mai puțin formale, inclusiv cocktail, zile de naștere, botez, sau chiar ședință foto. Este un machiaj pe care cu siguranță voi încerca să îl realizez și acasă mai ales, că acesta mă definește în totalitate. Îmi oferă luminozitate, îmi pune în valoare ochii (migdalați, dar cu pleoapă mobilă mică) și creează un echilibru elegant al trăsăturilor. Am fost foarte mulțumită de rezultate, mai ales că primele aprecieri au venit de la cea mai importantă persoană din viața mea.

Machiaj profesional 1DREAM Beauty Studio

Alina (tehnician unghii) a fost destul de amuzată de degetele mele încleștate. Unghiile mele sunt destul de sensibile, motiv pentru care pilirea necesită ”o mână ușoară”. Mi-a propus un model de unghii simplu, elegant, dar modern datorită glitter-ului și a efectului metalic. M-am simțit foarte bine în procesul de întreținere a unghiilor, iar rezultatul este unul foarte finuț. Chiar și unghiile sunt subțiri, par naturale.

Unghii tehnice la Schimbare de look la 1 DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita

Ca o impresie generală mi-a plăcut colectivul care s-a remarcat prin cunoștințe în domeniul frumuseții, dar și o eleganță aparte. Mi-a plăcut managementul, care este alături de echipă și care o inspiră pentru a oferi performanță și mi-a mai plăcut îndârjirea de a oferi calitate (de la ambient, dotări, produse profesionale, până la calitatea fotografiilor si a prezenței online). În final, dacă ar fi să creionez un profil al clientei salonului acesta s-ar rezuma la eleganță și echilibru, frumusețe modernă, dar în limita naturaleții și al bunului-gust.

Mai jos vă las o galerie foto cu shimbarea finală. Sper să vă îndrume cu încredere pașii la salonul Ralucăi Racoviță!

P.s: e aproape de metrou Stația Aurel Vlaicu.

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *