Cum ingrijim costumul de baie?

NicoleStore, un magazin online specializat in moda feminina vine cu cateva informatii inedite despre costumele de baie si despre cum putem sa le intretinem cat mai mult timp. Daca va doriti  un costum de baie modern, NicoleStore vine cu cateva categorii interesante, in afara celor clasice. Gasiti costume e baie dintr-o piesa, din doua piese, fringe si chiar si XL! Si cum anul acesta, trendul vintage este inca la mare cautare modelele propuse de ei vor fi una dintre alegerile de luat in calcul.

Vara nu mai este atat de indepartata,  asa ca subtil, dar indreptatiti cei de la NicoleStore recomanda doamnelor cautarea unui costum de baie din timp, mai ales ca modelele speciale se vand primele.

costum-de-baie-mary-1250x1600-product_popup

Costum de baie cu talie inalta

Si pentru ca o doamna trebuie sa arate impecabil chiar si pe plaja, la fel ca oricare alt obiect vestimentar si costumul de baie trebuie ingrijit corespunzator. In caz contrar, acesta se va deteriora mai repede. Astfel, pentru a arata bine cat mai mult timp, este recomandat sa tinem cont de cateva sfaturi.

Cum intretinem cat mai mult costumul de baie

*Chiar daca costumul de baie este proaspat achizitionat, inainte de a fi utilizat se recomanda ca acesta sa fie spalat cu apa calduta si cu un detergent care nu este dur.

*Una din cele mai des intalnite greseli in ceea ce priveste intretinerea costumelor de baie, se refera la modul in care acestea sunt uscate dupa spalare. Astfel, o mare parte dintre femei, lasa costumul de baie la uscat la soare, lucru total gresit. De ce? Pentru ca razele soarelui pe langa faptul ca vor usca respectivul costum de baie, il vor si deteriora. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, costumul de baie se pune la uscat la umbra.

*Pentru a evita deteriorarea prematura, se recomanda imbracarea costumului de baie, doar dupa ce crema de protectie a patruns in piele. Un alt factor nociv pentru costumul de baie este reprezentat de sauna si de baile cu noroi.

Desi la prima vedere aceste sfaturi pot parea banale, ele sunt foarte importante, marind sau dimpotriva, scazand durata de utilizare a costumelor de baie. Daca dupa o cercetare mai amanuntita, ajungi la concluzia ca trebuie sa achizitionezi un alt costum de baie, puteti consulta portofoliul de produse si pe pagina de facebook NicoleStore.

*Acest articol este informativ.(P)

About Author

Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.