Today is not just a regular day. Today is cosmetics day. Just cosmetics intro

This year will be different. Completely different. Mi-am propus sa ma bucur de culoare, sa imi permit mai mult ca de obicei si sa indraznesc mai mult decat pot. It’s not Just about me, of course. Planetele s-au aliniat cumva anul acesta, mi-au facut cale catre visul meu. Nu e un drum lipsit de provocari, dar ma provoaca sa vreau sa simt frumosul si sa schimb neplacutul din jurul meu.

Culorile le simt prin cosmetice si flori. Azi nu va spun foarte multe despre cosmetice. Va spun doar ca sunt colege cu L’Oreal. Ar trebui sa spuna multe, nu? Just cosmetics este un brand de cosmetice accesibile care ne ofera culori si texturi..cumva, altfel. Va spun cum sunt cat de curand, cand vreau sa va si arat.

Just cosmetics

Momentan, vreau sa simt frumusete, gust si sa gasesc metode si oportunitati de a le crea. Oriunde, din orice si tot timpul. Chiar si din rujul  imprimat  pe o ceasca de cafea eleganta si primavaratica. Ca doar au inflorit copacii, nu?

New folder (2)1

Da. Natura infloreste si ofera culoare. La fel si Just cosmetics. Si cum toate doamnele ar trebui sa se bucure de culoare Just cosmetics are reduceri de primavara. 70% off!

Just promo

About Author

Daniela
Daniela

Faceti cunostinta cu autoarea blogului Yes,Milady! Ma numesc Daniela si va voi spune despre tot si despre toate cum nimeni nu va avea curajul sa o faca. Descoperiti-ma cu totul aici.

1 Comment

Leave a Reply